Siptrunk van Voicedeals wordt gebruikt in vele VoIP-centrales

Vele bedrijven stappen op dit moment over op een digitale telefooncentrale als het gaat om zakelijke telefonie. Zij hebben daarvoor een keuze gemaakt uit een van de vele VoIP-centrales die er op dit moment zijn. De volgende stap is dat men in de die centrale een goede Siptrunk installeert. Voicedeals levert op dit moment aan meer dan 500 bedrijven in Nederland een Siptrunk. Het is dus zeer verstandig om een Siptrunk van Voicedeals in de centrale te laten programmeren.

U heeft daarbij een aantal voordelen:

  • stabiliteit: dankzij het redunante systeem van Voicedeals hebben wij het risico op een storing geminimaliseerd
  • effectief; het is zeer eenvoudig om onze Siptrunk te configureren in welke centrale dan ook.
  • lage prijs: Voicedeals heeft door haar grote zeer voordelige inkoop afspraken kunnen maken met Telecomproviders , en daar profiteer u ook van.
  • eenvoud: het is eenvoudig om klant te worden bij Voicedeals door het aanvraagformulier op de website in te vullen kunt u binnen 2 dagen over een Siptrunk beschikken.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: https://www.voicedeals.nl/gratis-sip-trunk/

Uiteraard kunt u ook eenvoudig deze Siptrunk bestellen. U kunt telefonisch kontakt opnemen, bellen met onze supportafdeling of een e-mail sturen. Wij leveren u de Siptrunk binnen 48 uur. Als u zelf onderlegd bent kunt u de Siptrunk zo configureren in uw centrale. Als u met een telecompartner werkt dan kunt u deze ook wijzen op de voordelen van Voicedeals. Hij kan deze dan ook bij ons bestellen en wij leveren deze dan bij hem af. Hij zal deze dan in uw centrale configureren en u profiteert meteen van de voordelen van onze Siptrunk.

Mocht u tot slot een Siptrunk willen aanschaffen dan verzoek ik u op de volgde link te klikken: Bestellen

Mocht u nog vragen hebben en/of meer informatie willen hebben dan kunt u ons ook even bellen: 0513-744145.

Bron: https://www.voicedeals.nl/blog/

Previous Article
Next Article