Nieuwe collectie dames en heren schoenen bij Klaversma Schoenen

Het is weer zover, de officiële zomer is bijna ten einde. Nu de korte dagen weer voor de deur staan, de slippers straks weer uit kunnen en de dichte schoenen weer aan mogen. Is het tijd voor de nieuwe Birkenstock Shoes collectie. Voor zowel dames als heren zijn er ook dit seizoen volop nieuwe modellen, kleuren en prints aanwezig en zijn diverse schoenen in verschillende breedte maten verkrijgbaar.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op https://www.klaversmaschoenen.nl/birkenstock-schoenen en bestel ze vandaag nog met de unieke kortingscode: NIEUW2017 . Zo ontvang je meteen 15% korting op de nieuwste herfst/wintercollectie. (geldig t/m 17 september 2017)

Finn Comfort belevingsdag
Donderdag 14 september a.s. is het weer zover, de FinnComfort belevingsdag wordt weer gehouden in de winkel te Mantgum.

Op deze dag komt van 10.00 -17.00 uur onze FinnComfort Nederland vertegenwoordigster langs met een uitgebreide collectie schoenen van FinnComfort / Finnamic.

Onder het genot van een kop koffie/thee kun je de schoenen passen en proberen. Wees welkom en ervaar zelf hoe deze schoenen het lopen gemakkelijker maakt. Meer informatie over deze dag vindt je op onze Facebook pagina.

Birkenstock Pantoffels
Ken jij ze al? De ontzettend populaire Birkenstock pantoffels. Ze zijn een ‘Must Have’ zo na de zomerperiode en kunnen zowel in het beroepsveld als in de vrije tijd gedragen worden.

Verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren.

Sale!
Wij ruimen op! Kijk voor leuke aanbiedingen op en doe er je voordeel mee.

 

 

Previous Article
Next Article