Kies voor Hosted Telefonie van Voicedeals!

U hoeft geen enorme investeringskosten te maken.

Bedenk dat het enige wat u nodig heeft, SIP telefoons zijn, of headsets voor de Softphone.

U kunt uzelf overal ter wereld bevinden.
U bent niet gebonden aan uw kantoor. U mag ook gewoon in uw auto zitten, of thuis. En toch bent u overal gekoppeld aan uw centrale. Met meerdere vestigingen kunt u m.b.v. een plan al uw telefoonnummers aan elkaar koppelen. En: onderling bellen of naar elkaar doorverbinden is volledig kostenvrij.

Meerdere bedrijven en telefoonnummers vormen geen enkel struikelblok.
Alles wordt allemaal in één centrale geconfigureerd. Alle telefoontjes die u ontvangt, komen binnen op één of meer SIP Trunks in uw telefooncentrale. In één oogopslag kijkt u na wie er belt en waarom. Uw centrale zal geen storingen geven, zelfs al heeft u meerdere bedrijfstelefoonnummers en ook nog eens een privéaansluiting in uw centrale opgenomen. Toch worden per bedrijf of per privéaansluiting de facturen opgemaakt. In heel duidelijke overzichten!

Zwaai uw prijzige aansluiting uit
Doet u het gewoon: uw dure aansluiting (analoog of digitaal) uitzwaaien en kiezen voor Hosted Telefonie van Voicedeals. Want dan belt u binnenkort tegen de laagste gesprekskosten die u ooit voor mogelijk had gehouden. En waar u ook gedag tegen kunt zeggen: uw huidige hoge stroomkosten. Want wat al snel vergeten wordt, dat een telefooncentrale zoals we die al jaren kennen, een behoorlijke stroomvreter is. Wat vindt u ervan als u straks per maand 15 tot 25 euro goedkoper uit bent?

Heel overzichtelijk, al die gesprekken
Fijn: alle telefoongesprekken met gemak terugzoeken in een overzicht. Ook gesprekken opnemen en op een later moment weer beluisteren is goed mogelijk. U zoekt het gesprek waar het om gaat, gewoon op met behulp van het communicatielog en dan is het alleen nog een kwestie van opnieuw beluisteren. Wel zo makkelijk.

Welke reden heeft uw organisatie om over te stappen?
Er zijn zoveel redenen om over te stappen naar Voicedeals, dat elke organisatie vast wel meer dan één reden heeft om de overstap te maken. Heeft uw bedrijf ook interesse in Hosted Telefonie van VoiceDeals, laat het ons dan weten. Wij vertellen er u graag meer over.

U behoudt gewoon uw eigen nummer
Als u een telefooncentrale op een bepaalde locatie heeft of u heeft gekozen voor een VoIP oplossing, dan kan Voicedeals zeker ook wat voor u betekenen. Wij maken een soepele overgang van uw actuele provider naar onze centrale mogelijk. Voordat de nummerportering wordt gerealiseerd, stellen we de centrale in en testen we deze naar behoren. Het resultaat zal u verbazen: uw telefoonnummer draait zonder uitval op uw  Hosted Telefonie centrale. Is dat geen goede deal van Voicedeals?

XELIONONE: een geweldige dienst
Wij hebben onze diensten verbreed met XelionOne. Het enige wat u kwijt bent is een vast bedrag per werkplek. En dan belt u zonder limiet naar vaste en mobiele aansluitingen, overal in Nederland. U profiteert bovendien ook nog eens van Xelion, en zodoende van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Meer weten? ga naar: https://www.voicedeals.nl

Previous Article
Next Article