PRIMEUR: Eerste vertoning Bubble 600

Op de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht presenteren we ons nieuwe product ‘De Bubble 600’. Dit is de grote broer van onze Bubble 360.

Overweegt u het bedrijfsafval te gaan scheiden maar bent u niet zeker over hoe u dit aan moet gaan pakken? Bent u opzoek naar een partner die u kan voorzien van een op maat gemaakt plan voor het Deze link leidt naar een andere pagina op deze websitescheiden van afval? Iemand die het huidige afval inzamel beleid inventariseert en u voor kan spiegelen op welke duurzame manier er omgegaan kan worden met het afval scheiden bij de bron?

 Lune is zo’n partner. Wij zien niet alleen een leverancier van Deze link leidt naar een andere pagina op deze websiteafvalbakken en/of Deze link leidt naar een andere pagina op deze websiteafvalscheidingsystemen maar wij treden ook op als adviseur en partner tijdens deze omschakeling van afval inzamelen naar afval scheiden.  Wij kunnen u voorrekenen hoe onze slimme inzamelsystemen de totale integrale afvalkosten aanzienlijk kunnen doen verlagen.
Ga voor meer informatie naar: www.lune.nl
Previous Article
Next Article