Bellen via internet veel goedkoper

Door te bellen via internet bespaart u meer dan 50% op uw telefoonkosten. Daarnaast kun je ook een videogesprek houden en gesprekken opnemen. Hieronder wordt beschreven wat de mogelijkheden zijn. Wilt u ook ontzorgd worden als het gaat om uw telefooncentrale? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hosten uw telefooncentrale in ons Datacenter. Dat heet Hosted Telefonie, maar wordt ook wel Zakelijk VoIP of Telefooncentrale in de Cloud genoemd. Het maakt u helemaal onafhankelijk van de plaats waar u gevestigd bent. Deze dienst maakt het onbelangrijk vanaf welke plek, waar ook ter wereld, u zaken doet. Om dit alles te realiseren, gebruikt VoiceDeals Xelion software. U bent hiermee altijd voorzien van de nieuwste technieken. Bijna alle functionaliteiten zijn beschikbaar. Denkt u daarbij aan wachtrijen, keuzemenu’s, gespreksopname, voicemail, presence panel, welkomstberichten, nachtstanden en ga zo maar door. Via Hardphone, softphone of Smartphone app kunt u contact maken met uw telefooncentrale.

Indien u gebruikmaakt van Outlook, dan wordt uw adressenbestand met telefoonnummers gesynchroniseerd – en dat met het grootste gemak. Wij bieden daarnaast de SIP Trunk aan met zeer concurrerende tarieven. Mocht u gebruikmaken van de Softphone, dan leveren wij u een headset of geven u hier een advies over. Ook levering van vaste en draadloze telefoons is een optie.

Bron: https://www.siptrunkprovider.nl/goedkoop-bellen-internet-hosted-telefonie/

Previous Article
Next Article