Xelion One en Telfort werken samen met mobiele abonnementen

Heerenveen 18 mei : Xelion One en Telfort werken samen met mobiele abonnementen

Recentelijk is Xelion One officieel reseller geworden van Telfort Zakelijk (www.telfort.nl/zakelijk). Xelion One gaat voor Telfort Zakelijk SIM kaarten aanbieden. Na zorgvuldige analyse heeft Xelion One besloten om samen te gaan werken met Telfort Zakelijk op het gebied van SIM kaarten. Telfort Zakelijk beschikt voor het netwerk van KPN wat gezien wordt als het meest betrouwbare netwerk. De klanten van Xelion One profiteren van de zeer scherpe tarieven tegen de beste kwaliteit.

Na grondig marktonderzoek heeft Xelion One samen met Telfort Zakelijk 2 pakketten samengesteld

– Onbeperkt bellen en sms’en met 1GB data voor € 23,00
– Onbeperkt bellen en sms-en voor 3 GB data voor € 24,75.

Als de klanten van Xelion One deze SIM kaarten bestellen dan kunnen zij deze in de bestaande mobiele telefoons stoppen. Dat is het grote voordeel van alleen een SIM kaart. Werknemers kunnen hun eigen toestel blijven gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze SIM kaart te gebruiken voor een tablet of ander mobiel device. Uiteraard geldt daar een andere prijsstelling voor.

Xelion One denkt heeft hiermee een verdere toevoeging aan haar diensten pallet te hebben gedaan.

Over Xelion One

Xelion One is een aanbieder van hosted telefonie die zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in onbeperkt bellen tegen een vaste prijs. Voor meer informatie over Xelion One verwijzen wij u naar de website www.xelionone.nl

Previous Article
Next Article