Circulaire economie volgens Lune

Circulaire economie volgens Lune!

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige afvalinzamelsystemen voor binnen- en buitenruimtes. Onze creatieve en inspirerende oplossingen ontwikkelen wij samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten. Onze producten zijn aan te passen aan de individuele wensen van onze opdrachtgevers. Door gebruik te maken van de afvalinzamelsystemen van Lune draagt u bij aan een circulaire economie.

De afvalsystemen van Lune dragen bij aan een circulaire economie, een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Zo zijn onze inzamelsystemen op dusdanige wijze ontworpen, dat deze op kwalitatief hoogwaardig niveau opnieuw kunnen worden gebruikt. “Door de makkelijk te demonteren onderdelen zijn onze afvalsystemen eenvoudig te repareren/renoveren zonder kwaliteitsverlies en belanden zelf niet in de afvalcontainer”, aldus Wido van den Bosch, directeur van Lune in Hoogeveen. “Mocht een inzamelmeubel uiteindelijk toch in zijn eindfase terechtkomen, dan is nagedacht over refurbishment en demontage.”

Volledig recyclebaar

De producten van Lune zijn uitgevoerd in staal en daarmee volledig recyclebaar. Bij de ontwikkeling van nieuwe, duurzame afvalsystemen wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. “Het volledige ontwikkelings-, ontwerp- en productieproces vindt bij ons plaats onder één dak”, vertelt Wido van den Bosch. “Wij denken groen en het reduceren van CO2 is in onze bedrijfsvoering opgenomen.”

Meer weten over lune? Ga naar: www.lune.nl

Previous Article
Next Article