Goedkoopste en grootste Birkenstock dealer

Opzoek naar de goedkoopste en grootste Birkenstock dealer van Nederland? Klaversma Schoenen biedt op alle fronten een ruime keus in Birkenstock schoeisel. Of het nu gaat om slippers, badslippers, schoenen, werkschoenen, sandalen, clogs of pantoffels op www.klaversmaschoenen.nl vind je de grootste Birkenstock collectie van Nederland.

De Birkenstock slippers welke een fantastisch draagcomfort hebben, zijn een ware trend en momenteel niet meer weg te denken in de modewereld. De slippers zijn verkrijgbaar in twee breedte maten, verschillende modellen en voor jong en oud. Of men nu van teenslippers, badslippers, sandalen of gewone slippers houdt of juist niet, niks is te gek. Er is voor een ieder een paar Birkenstocks.

Nieuw dit jaar zijn de Birkenstock badslippers gemaakt van kunststof (EVA). Deze badslippers zijn licht van gewicht, afspoelbaar en ideaal voor strand en sauna gebruik. De Birkenstock badslippers zijn voor de kleine Birkenstock fans onder ons in het model ‘Rio’ verkrijgbaar, met hielband. En voor volwassenen dames en heren in de modellen Gizeh, Madrid en Arizona. Ook de badslippers zijn dus zowel met als zonder teenstuk verkrijgbaar en natuurlijk in diverse kleuren.

Neem eens een kijkje in de Birkenstock webshop en kijk vooral ook even tussen de Birkenstock aanbiedingen zoals onze Birkenstock slippers: klaversmaschoenen.nl

Previous Article
Next Article