De gevelborstel industriële gevelreiniging Benelux

Om ervoor te zorgen dat de gevel van jouw woning of kantoorpand altijd representatief oogt, is het belangrijk om te investeren in het aanzicht van deze gevel. Dit kun je doen door middel van professionele gevelreiniging met de gevelborstel, maar ook door middel van vakkundige gevelrenovatie. Het bedrijf is naast Nederland, onder andere actief in België en Duitsland. Meer over het reinigen van een gevel en het renoveren van een gevel, lees je in dit artikel.

Gevelreiniging met de gevelborstel
Als de gevel van je woning of kantoorpand besmeurd is met verontreinigingen, kan deze vieze gevel het aanzicht van je woning of kantoorpand negatief beïnvloeden. Zo kunnen verontreinigingen als mos, algen en graffiti ervoor zorgen dat je woning of kantoorpand een verkeerde eerste indruk achterlaat bij bezoekers en voorbijgangers, zodat men een verkeerde indruk van jouw bedrijfspand of kantoor krijgt. Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede eerste indruk achterlaat, kun je de gevel van jouw bedrijfspand of kantoorpand laten reinigen.

De gevelborstel is een borstel die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van gevels. Zo is de gevelborstel vergelijkbaar met de borstels in een autowasstraat, maar wordt deze borstel specifiek gebruikt om de meest verontreinigde gevels effectief schoon te maken met diverse schoonmaakmiddelen en technieken.

De professionals van de gevelborstel weten precies hoe de gevelborstel gebruikt moet worden om de gevel van jouw bedrijfspand of kantoorpand schoon te maken. Daar komt nog bij dat de mensen die er verstand van hebben, alle middelen en vaardigheden in huis hebben om de gevelreiniging van jouw gevel tot een succes te maken. Kies voor gevelreiniging en je weet dus zeker dat de gevel van jouw bedrijfspand op de juiste manier schoongemaakt wordt.

Voorbeeld van een gevel reiniging
Eens in de zoveel tijd is het simpelweg nodig om de gevel te reinigen. Aantoonbaar resultaat (het ziet er fantastisch uit) en onderhoudsproblemen voorkomen, zijn onder andere redenen om een gevel te laten behandelen. Met name zelfs het onderhoud. Hoge kostenposten kunnen hiermee voorkomen worden. Het schoonmaken van de gevel en het conserveren van de gevel zorgt er voor dat het pand weer goed waterdicht wordt. Vocht, de grootste boosdoener, wordt extra geweerd, omdat bij het reinigen de gevel weer goed waterdicht wordt gemaakt. Daarnaast is het logisch dat mensen die u bekend zijn, duidelijk verschil zullen zien en kunt u de nodige opmerkingen verwachten. Dit altijd in positieve zin. Gun uw gevel een reinigingsbeurt en daarmee uw pand een opknapbeurt!

Industriële gevelreiniging Benelux
De Gevelborstel is met haar industriële gevelreinigingsactiviteiten actief in de gehele Benelux. Inmiddels heeft onze gevelborstel al meer dan 1.000 bedrijfspanden in Nederland, België en Duitsland onder handen genomen. Is ook uw pand aan een reinigingsbeurt toe? Vraag op http://www.degevelborstel.nl/ vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heeft u bedrijfspand onder de 750 m2? Kijk ga dan naar: http://www.sappe.nl/dak-gevel-reiniging/gevelreiniging/ voor particuliere of specialistische reiniging bij Menno Sappé Reinigingsspecialisten.

 

Previous Article
Next Article