Gevelrenovatie Friesland

Wil je ervoor zorgen dat de waarde van jouw woning niet achteruit gaat en dat de gevel van jouw woning altijd waterdicht blijft, zodat jouw woning een prettige leefomgeving kan blijven bieden? Investeer dan in jouw woning door te kiezen voor gevelrenovatie. Gevelrenovatie betreft het op professionele wijze renoveren van de gevel van een pand, zodat het betreffende pand waardevast en vochtvrij blijft.

Een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in het renoveren van gevels, is Menno Sappé Reinigingsspecialisten. Zo zijn de professionals van Sappé zowel gespecialiseerd in het renoveren van gevels van woningen, als van kantoren en zelfs monumentale panden.


Gevelrenovatie bij woningen
Als je ervoor wil zorgen dat jouw woning waardevast en vochtvrij wordt of blijft, dien je te investeren in jouw woning. Dit kun je doen door gevelrenovatie af te nemen bij Sappé en jouw gevel vakkundig te laten renoveren.

Kies je voor gevelrenovatie, dan wordt eerst de muur van jouw woning grondig geïnspecteerd. Op basis van deze inspectie wordt vervolgens een behandelplan opgesteld, waarbij de behandeling steevast begint met een goede reinigingsbeurt. Bij deze reinigingsbeurt wordt gebruik gemaakt van gepaste hoge druk en warm water, mineralen of chemische reinigingsmiddelen, zodat de gevel van je woning helemaal schoon wordt. Pas als de gevel helemaal schoon is, kunnen de professionals echt goed zien waar de zwakke plekken van de gevel zitten. Door deze zwakke plekken meteen aan te pakken en een goede impregneerlaag aan te brengen aan de gevel, gaat je woning weer jaren mee. En omdat gevelrenovatie niet alleen goed is voor de waarde van je woning, maar ook voor je gezondheid, is het zeker aan te raden om een beschadigde gevel op korte termijn te laten renoveren.

Gevelrenovatie bij kantoren
Uiteraard is het ook mogelijk om de gevel van je kantoorpand te laten renoveren door de professionals van Sappé. Bij het renoveren van de gevels van kantoorpanden wordt hetzelfde stappenplan gevolgd als bij het renoveren van gevels van woningen en profiteer je van dezelfde voordelen.

Gevelrenovatie bij monumenten
Als je in het bezit bent van een oud, monumentaal pand, is het des te belangrijk dat dit pand goed onderhouden wordt. Ook bij deze panden geldt dan ook dat gevelrenovatie de oplossing kan bieden voor het waardevast en vochtvrij maken van een pand, waardoor het monumentale pand nog vele jaren mee kan gaan. En omdat de professionals van Menno Sappé Reinigingsspecialisten nauwkeurig werken en verstand van zaken hebben, deinzen zij niet terug voor een uitdaging als de gevelrenovatie van monumentale panden.


Gevelrenovatie Noord-Nederland
Speelt u met de gedachte om wellicht ook uw gevel te renoveren? en woont u in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe of kop van Noord-Holland? Kijk dan eens op http://www.sappe.nl/dak-gevel-reiniging/gevelrenovatie/ u kunt bij ons altijd en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Previous Article
Next Article