Boek: ‘Adolf Hitler overleefde in Argentinië’

Vandaag is het boek ‘Hitler overleefde in Argentinië’ van de auteurs Abel Basti, Jan van Helsing en Stefan Erdmann uitgekomen. Het boek geeft – op basis van jarenlang gedegen onderzoek – aan dat Hitler is ontsnapt naar Argentinië en daar een nieuw leven is begonnen. Het boek – vertaald en uitgegeven door Martin Jan Spiering – legt verrassende nieuwe feiten bloot omtrent het leven van Hitler in Argentinië. Zelfs het Koninklijk Huis, destijds vertegenwoordigd door Prins Bernhard, had kunnen vermoeden van de aanwezigheid van Hitler in Zuid-Amerika. Het boek ‘Hitler overleefde in Argentinië’ is tot stand gekomen middels talrijke getuigenverklaringen, unieke briefcorrespondentie tussen generaals en documentatie van diverse geheime diensten. Het spraakmakende boek is verkrijgbaar via de reguliere (online) boekhandels en op de website van MJVertaalservice, zie: http://www.mjvertaalservice.nl/boekuitgave.htm.

Geen twijfel mogelijk: Hitler overleefde
Voor de auteurs bestaat er geen twijfel meer: Hitler heeft o.a. samen met Eva Braun geleefd in Argentinië. Uit het onderzoek komt naar voren dat de dood van Hitler destijds in scene is gezet, de geallieerden konden zich daarna richten op een nieuwe vijand: de Sovjet Unie. De Amerikaanse geheime dienst wist van het verblijf van Hitler in Zuid-Amerika. Martin Bormann, Hitlers tweede man, is eveneens gevlucht naar Zuid-Amerika. In 1961 heeft men zijn officiële Paraguayaanse paspoort gevonden, Bormann is jarenlang officieel staatsburger geweest van dat land. Ook over de zogenaamde impotentie van Hitler doen veel verhalen de ronde. In werkelijkheid heeft Hitler diverse kinderen verwekt, niet alleen bij Eva Braun, maar ook bij andere vrouwen.

Wat is de rol Prins van Bernhard?
Het boek ‘Hitler overleefde in Argentinië’ is vertaald vanuit het Duits. In Duitsland zelf zijn er al meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. “Mensen willen de echte waarheid lezen omtrent Hitler, we worden al zoveel gemanipuleerd door de reguliere media”, geeft vertaler en uitgever Martin Jan Spiering aan. “Zo kun je bij de bezoeken van Prins Bernard aan Juan Perón, voormalig president en militair van Argentinië je vraagtekens plaatsen. Perón en zijn vrouw Eva hebben er mede voor gezorgd dat veel Duitse en andere Europese nazi’s na 1945 in rijkdom konden overleven in Argentinië. Prins Bernard was hiervan op de hoogte; zou Bernard hier ook een ontmoeting hebben gehad met Hitler?”

Hitler werkte vanuit Argentinië aan Plan B
U zou kunnen denken: als het waar is dat Hitler heeft overleefd, dan is hij nu toch allang dood, dus wat maakt het eigenlijk uit? Ja, beste mensen, Hitler is inmiddels dood, maar hij is in Zuid-Amerika bepaald niet met pensioen gegaan, integendeel. Uit dit onderzoek is eveneens gebleken dat Hitler en zijn aanhangers na 1945 structuren hebben opgezet voor een ‘Plan B’, waar we tot op heden zo nu en dan mee worden geconfronteerd!

Het boek ‘Hitler overleefde in Argentinië’ bewijst dat Hitler met een onderzeeboot naar Argentinië wist te ontsnappen. Hitler bouwde daar een idyllisch bestaan op. Ook de FBI en de Russen wisten hiervan, zo blijkt uit jarenlang onderzoek dat de auteurs Abel Basti, Jan van Helsing en Stefan Erdmann voor de totstandkoming van dit werk uitvoerden. Dit spraakmakende boek is verkrijgbaar via de reguliere (online) boekhandels en op de website van MJVertaalservice, zie: http://www.mjvertaalservice.nl/boekuitgave.htm.

 

boek-Hitler-Oorlog

Previous Article
Next Article