Voordelig Birkenstocks online bestellen!?

De webshop www.klaversmaschoenen.nl is compleet vernieuwd je kunt nu nog sneller door het aanbod Birkenstock producten navigeren en bestellen. Afgelopen week hebben we de nieuwe versie van onze webshop online gezet. We hebben er de afgelopen maanden keihard aan gewerkt en zijn erg trots op het resultaat.

Wat is er nieuw!?
Een compleet nieuwe vormgeving en volledig responsive. Dat betekent dat er voor elk apparaat (iPad’s, smartphone’s, laptops en pc’s) een goede weergave van de webshop is.

– De presentatie van de Birkenstock producten (Slippers, sandalen, schoenen, klompen, laarzen, pantoffels, muilen, clogs etc) heeft een metamorfose ondergaan. De overzichten en de productdetail pagina’s zijn duidelijker en het zoeken en filteren is verbeterd.

– Ook de zoekmachinevriendelijkheid is geoptimaliseerd zodat de website beter zal scoren wanneer je in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google naar Birkenstocks zoekt.

– Als klant kun je profiteren van PostNL PakjeGemak!

– Ook is de snelheid van de webshop aanzienlijk verbeterd zodat je nog sneller online kunt shoppen.

– Vanzelfsprekend blijft onze service als vanouds!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe webshop en daar profiteer jij in de maanden maart en april van mee!! Vul bij het afrekenen op www.klaversmaschoenen.nl de code “VROUW2015” in om 10% korting op je bestelling door te voeren.

Tot ziens in onze webshop!

Met vriendelijke groet,

Coby & Jitske

Erkend Birkenstock dealer – www.klaversmaschoenen.nl

Previous Article
Next Article